Ημερίδα με θέμα: “Εκπαιδευτές οδήγησης & κυκλοφοριακής αγωγής – Ο πρωτογενής τομέας στην παραγωγή οδικής ασφάλειας”

Στο πλαίσιο του Athens Money Show 2016 που θα πραγματοποιηθεί στον Αστέρα Βουλιαγμένης, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Οδήγησης (ΠΟΕΟ) διοργανώνει ημερίδα, με θέμα: “Εκπαιδευτές οδήγησης και κυκλοφοριακής αγωγής: Ο πρωτογενής τομέας στην παραγωγή οδικής ασφάλειας”. το Σάββατο 23 Απριλίου 2016 και ώρες 10:00 – 16:00, Η ημερίδα τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.

Στην ημερίδα θα λάβει χώρα συζήτηση μεταξύ των εκπαιδευτών οδηγών και των προσκεκλημένων θεσμικών φορέων με στόχο την “παραγωγή” καλύτερων οδηγών με γνώσεις και συνείδηση οδικής ασφάλειας, μέσα από τη βελτίωση της μοναδικής  θεσμοθετημένης διαδικασίας εκπαίδευσης και εξέτασης που σχετίζεται με την οδική ασφάλεια.

Παράλληλα, εκπαιδευτές οδηγών θα παραδίδουν σύντομα σεμινάρια ασφαλούς και οικολογικής οδήγησης στους επισκέπτες του Athens Money Show 2016, με τη βοήθεια προσομοιωτών οδήγησης αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας. Επίσης θα διανεμηθεί ενημερωτικό υλικό για την οδική ασφάλεια ενόψει της εξόδου του Πάσχα.

Κατεβάστε τη φόρμα συμμετοχής πατώντας εδώ

Δείτε το πρόγραμμα πατώντας εδώ