sinergatika diktia

Ημερίδα “Συνεργατικά Δίκτυα Ανοικτής Καινοτομίας”

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, διοργανώνει Ενημερωτική Ημερίδα για την  παρουσίαση του Έργου «Συνεργατικά Δίκτυα Ανοιχτής Καινοτομίας (COINs)», την Τετάρτη, 13/05/2015 και από ώρα 17:00 έως ώρα 21:00, στην αίθουσα «ΕΥΡΩΠΗ» του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ, Πανεπιστημίου 52, Αθήνα.

Στόχος του έργου είναι η βελτίωση της επιχειρηματικότητας των επιχειρήσεων του Δήμου της Αθήνας, με την εισαγωγή  καινοτομιών και την δημιουργία πέντε (5) συνεργατικών σχηματισμών (clusters) σε παραδοσιακούς κλάδους (χονδρικό και λιανικό εμπόριο, επισιτισμός, ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, εκπαίδευση), οι οποίοι θα  χρηματοδοτηθούν με 50.000 € έκαστος, για δράσεις που αφορούν τη σύσταση και αρχική λειτουργία τους, όπως π.χ. συμβουλευτικές, νομικές, φοροτεχνικές υπηρεσίες, λειτουργικά έξοδα, κ.ά.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν, με παρεμβάσεις τους, εκπρόσωποι της πολιτείας και επιχειρηματικών φορέων από όλους τους τομείς και κλάδους που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στο Δήμο Αθήνας. Προσκεκλημένοι είναι επίσης ο Δήμαρχος Αθηναίων και η Διοίκηση της Εταιρείας Ανάπτυξης & Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθήνας

Στο πλαίσιο της ημερίδας θα γίνουν παρουσιάσεις από εξειδικευμένους ομιλητές και θα παρουσιαστούν καλές πρακτικές συνεργατικών σχηματισμών .

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημερίδα, αλλά και για τα θέματα που αφορούν στο αντικείμενο του έργου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το διαδικτυακό τόπο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.) www.eea.gr ή να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 210 3380279, 232, 236.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Δείτε την πρόσκληση και το πρόγραμμα της εκδήλωσης πατώντας εδώ